Technology Ventures enabled by IoT

Bright Technology Ventures

Betrouwbaar

Bright Technology Ventures B.V., opgericht in 2018 en bestaande uit 10 professionals, helpen graag met technische vragen en denken graag mee over de beste oplossingen en vraagstukken. 

Bright Technology Ventures

Innovatief

De hardware, waarmee onze ventures werken, is al 3 jaar in ontwikkeling. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij uiterst innovatieve producten hebben. Daarnaast blijven wij ook door ontwikkelen om zo mee te gaan in de vraag van de klant.

Bright Technology Ventures

Service

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aneriam easue irsa suae ab illo inventore veritatis.

Onze ventures.

Bright Technology Ventures biedt met haar deelnemingen IoT-oplossingen aan in 4 verschillende marktsegmenten; Logistiek, Mobiliteit, Machinerie en Energie. Doordat elke deelneming specialisten heeft, voor dat specifieke segment, kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn met recente en relevante
branche-inhoudelijke kennis. Hierdoor kunnen wij het juiste product of advies aanbieden.

Connected Load Carrier

Connected Load Carrier B.V. is een joint venture tussen Dutch
IoT Solutions B.V. en de Faber Halbertsma Group B.V. Wij zijn
de IoT-partner in de logistieke wereld van de non-powered assets. De jarenlange ervaring van FHG in deze branche gecombineerd met de IoT ervaring van Dutch IoT Solutions, garandeert een succesvolle aanpak van logistieke uitdagingen!

Dutch IoT Solutions

In Dutch IoT Solutions B.V. stellen wij ons ten doel uw preferred IoT-partner te zijn! Wij helpen met advies over de strategische impact van IoT op bestaande maar wellicht ook nieuwe bedrijfsprocessen. Wij verzorgen de gehele ontwikkeling en productie van hardware, firmware, software, communicatie, datahandling en rapportage. Vanaf tekentafel tot eindproduct!

Hierbij maken wij graag gebruik van onze eigen expertise maar ook die in ons uitgebreide netwerk.

MobioT

Met de MobioT tracker wordt het traceren van waardevolle voertuigen efficiënter. Met deze module bieden wij de mogelijkheid voor het terugvinden van gestolen bezittingen. De totale IoT-oplossing van MobioT bestaat uit; een IoT tracking sensor, een online omgeving en API koppeling (op aanvraag).

Machine-2-Machine

De IoT partner die uw machine verbindt! Wij maken “Smart Machines” door innovatieve IoT oplossingen te leveren. Dit zorgt ervoor dat het volledige potentieel van een machine of wagenpark wordt behaald.

Voltiot IoT

Voltiot

VoltioT biedt innovatieve IoT oplossingen om zonnepanelen en laadpalen te monitoren.

Door IoT te combineren met zelflerende algoritmes kunnen vroegtijdig abnormaliteiten worden ontdekt en geëscaleerd zodat (eventueel geprogrammeerde) actie kan worden ondernomen.

Over ons.

Bright Technology Ventures is gevestigd in het gezellige ’s-Hertogenbosch. Ook wel het kloppend ICT- en datahart van Nederland genoemd. Ons kantoor bevindt zich in het historische Grasso pand waar wij dagelijks onze klanten en prospecten van dienst zijn en een netwerk van bedrijven om ons heen hebben verzameld.

Nieuwgierig naar wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

[gravityform id="1" title="true"]